Termékek

Az MC 2000 típusú készülékek elektromos vagy pneumatikus módon vezérelt berendezések, amelyek a jelölési képet szabályozotterejű, sebességű és intenzitású ütések eredményeként kialakuló kicsiny pontokból vagy vonalakból állítják össze. Ennek köszönhetően különböző mélységű, méretű, típusú karakterek, logók, vagy datamatrix kódok jelölhetők a felületre! A könnyen kezelhetőség jegyében a nagy méretű memóriában tárolt adatok (projekt file-ok, logo file-ok) könnyen átméretezhetők és paraméterezhetők, hogy az elkészült jelölés, minden anyagtípuson a legkiválóbb minőséget hozza!

A maradandó jelöléseket létrehozhatjuk a legkülönbözőbb anyagokon, mint pl. (fém, műanyag, fa, üveg, stb.) köszönhetően a kemény fémből készült jelölőtűnek.

A Couth által kínált rendszer lehetővé teszi akár egészen extrém kemény, edzett, egyenetlen, szabálytalan, sík vagy hengeres munka felületek megjelölését, amelyek kellően merevek vagy nem reagáltak nagymértékű deformációval a jelölőtű ütéseinek hatására.

A standard MC2000 asztali jelölő berendezés a következő elemekből áll össze:

1. JELÖLŐ EGYSÉG, amely tartalmaz egy motorvezérlet mechanikus jelölőfejjel, amely a vezérlés által kiadott koordinátákban egy pontot helyez el a jelölőtű leütésével, mindaddig, míg a jelölési kép ki nem alakul.

2. VEZÉRLŐ EGYSÉG: tartalmazza a motorvezérlő elektronikát, kimeneteket, bemeneteket, kommunikációs vonalakat,belső memóriát, microszámítógépet, külső memóriát (SD Card), beépített billentyűzetet és egy háttérvilágítással ellátott 256 színű grafikus kijelzőt.

3. INDÍTÓ/ KEZELŐ PANEL tartalmazza a START/STOP/SZÜNET gombokat. (opcionális tartozék)

4. BILLENTYŰZET: a jelölési forma szerkesztésében és a gép vezérlésében segít (MC 2000 S típusoknál nemalaptartozék, mert ezeknél a típusoknál a billentyűzet a vezérlő egységbe van integrálva, illetve a szerkesztés végezhető külső PC segítségével is!)

Külső vezérlési lehetőségek:

A vezérlő egység képes külső vezérlőjelek hatására működni, mint

-RS-232 vonalon keresztül PC vagy PLCvezérelheti az eszközt.

-PLC diszkrét digitális jeleivel automatizált rendszerekbe illeszthető és azokkal vezérelhető (Start, stop, …)

-A készenléti állapot visszajelzése

- Opcionálisan programozható ki és bemenetek!